JUST NU:

Gratis workshop -

Upptäck er digitala potential

I snart tio år har Nerds of Sweden levererat digitala lösningar av alla slag. Vi arbetar med utveckling av system, hemsidor, appar och e-handel. Men vi har även haft uppdrag inom SEO, branding, kampanjer i sociala medier och mycket mer.

Vi har helt enkelt koll på digitala utmaningar och hur man löser dem. Efter att ha samlat kunskap och expertis i nästan ett decennium har vi bestämt oss för att det är dags att dela med sig. Därför erbjuder vi just nu under en begränsad tid en timmes gratis workshop där vi hjälper dig skapa en överblick över din digitala närvaro, gör en analys av ditt varumärke online och kommer med förslag på områden som kan förbättras.

Vad går det ut på?

Workshoppen anpassas efter dina behov och vi hjälper dig få ett helhetsgrepp och formulera en plan kring det digitala. Tillsammans analyserar vi dina nuvarande digitala lösningar, hur bra de funkar och vad som kan göras bättre.

Kanske finns det lösningar som du inte ens tänkt på, en process som kan automatiseras, ett budskap som är för bra för att inte delas i sociala medier och på första sidan av din hemsida. Vill du ha ett bollplank för en app du funderar på eller inspiration för din nya hemsida? Behöver du hjälp med att förstå tekniken som du arbetar med eller vill jobba med i framtiden?

Passa på, vi har ett begränsat antal timmar som vi kommer att boka workshops för att hjälpa den som vill med att skapa en översikt och få råd för digital utveckling.

Det finstilta

Våra workshops är helt förutsättningslösa och går ut på att analysera din verksamhet och hjälpa dig skapa en plan, ge råd och inspirera din digitala resa. Vi vill helt enkelt dela med oss av vår kunskap och expertis och agera som bollplank för dina funderingar.
Vi kommer att boka workshops så långt lagret av timmar räcker.
Först till kvarn gäller.

Under workshoppen gör vi tillsammans en analys och hjälper dig formulera och besvara frågor som till exempel:

Hur kan min hemsida attrahera fler kunder?

Jag har en idé för en app som jag vill ha input på.

Jag har manuella processer som kräver mycket tid, kan de automatiseras?

Jag har en e-handel som tar väldigt mycket tid att
administrera, går det att förenkla?

Jag vill ha en plan för hur jag kan öka min digitala närvaro med små och enkla steg.

Jag vill ha input och förslag över digitala lösningar som kan underlätta för min verksamhet.

Jag har en idé men jag vet inte hur jag bäst löser den
tekniskt?

Jag vill ha inspiration med hur jag kan öka min digitala
närvaro.

Intresseanmälan

Vill du boka en workshop med oss? Skicka in din
intresseanmälan så återkommer vi.