En ny era för Nerdarna

Äntligen är det premiär för vårt nya imperium. Vi har arbetat länge med vår nya form – vi hoppas ni tycker om det.

Som vi antytt tidigare så har vi kommit fram till ett nytt, spännande sätt att jobba med digital utveckling, som vi börjar med från och med nu. Nerds of Sweden som ni sett många gånger tidigare finns kvar, men nu förvaltar vi två spännande varumärken som vi vill berätta mer om.

nos_nk_hen-hirarki

För er som inte hunnit kolla än så vill vi också föreslå att ni tar några minuter för att lära känna vår nya hemsida nerdsofsweden.se

hen

Hyr en Nerd är vårt nya varumärke som fungerar ungefär som det låter. Här kan du hitta spetskompetens inom digitala lösningar och hyra in hjälp för så lång eller kort tid som du behöver. Du slipper oroa dig för rekrytering, anställning och tekniskt kunnande, det sköter vi åt dig.

hen_hur-fungerar-det

Om du vill veta mer rekommenderar vi självklart att du går in och läser mer på hyrennerd.se

nk

Ni som har varit med ett tag känner säkert redan till Nerdklubben. Vi kommer i framtiden att satsa ännu mer på detta roliga initiativ. I Nerdklubben samlas en grupp experter från olika områden och utbyter tips, leads, kunskap och nerdfakta. Det är ett nätverk av nerdar för nerdar. Vi samlas regelbundet för att stötta varandra och utvecklas tillsammans.

Även Nerdklubben har en ny hemsida – nerdklubben.se