En framtidssäkrad digital partner

Nerds of Sweden är en digital byrå med fokus på webb- och apputveckling. Vi är en grupp dedikerade nerdar som brinner för digital kommunikation i alla dess former och som tycker det är väldigt roligt med nya utmaningar.

Nerds of Sweden grundades 2014 och sedan dess har vi byggt ett starkt team av experter där upptäckarglädje, gemenskap och kommunikation ligger i grunden för vårt arbete. Vårt sammansvetsade team utmanar branschens jättar genom flexibilitet, kreativ problemlösning och nära, personlig kontakt med våra kunder.

NoS_tjanster

Vi utgår från era behov

Kundens verksamhet är alltid central i vårt arbete. Tillsammans med den dedikerade projektledaren görs en behovsanalys och en planering av varje individuellt projekt. Alla verksamheter är olika och vi föreslår lösningar för att tillsammans definiera era digitala mål.

Projektkoordinering

Alla våra kunder har en dedikerad projektkoordinator som hjälper till att leda, planera och leverera både internt och från beställarens sida. Projektkoordinatorn överser planeringen och ser därefter till att den hålls. De har även koll på budgeten. På så sätt minimerar vi riskerna för kostsamma förseningar och felkommunikation.

Nyfiken?

Vill du veta mer? Hör av dig till oss för att boka ett förutsättningslöst möte och en analys av hur vi kan hjälpa dig nå dina digitala mål.