Om oss

Nerds of Sweden

Nerds of Sweden är grunden för ett växande nerdimperium. Vi är en samlingsplats för nerdar av alla slag och vi förmedlar kunskap och kompetens. Vi har skapat ett forum och en samlingsplats för kompetenta eldsjälar, eftersom nerd egentligen bara är ett annat ord för expert.

I Nerds of Sweden innefattas i dagsläget 2 tjänsteföretag. De är två grundstenar i vårt imperium och det är genom dessa kanaler som vi sprider vårt nerdiga budskap.

Nerds of Sweden arbetar med nätverk och människor. Vårt mål är att bygga långvariga, lönsamma relationer som kan inspirera och underlätta vardagen. Vi vill erbjuda våra kunder den kompetens som de behöver för att utveckla och underhålla nytänkande digitala lösningar.

Tidigare samarbeten

Nerdarnas hederskod

På Nerds of Sweden tror vi på ett flexibelt och kommunikativt arbetssätt som gynnar alla. Vi vill ha långsiktiga och ärliga relationer med våra kunder och partners. Därför arbetar vi efter följande värdeord:

Kreativt

Vi utmanar ständigt oss själva och söker alltid efter nya, förbättrade lösningar.

Roligt

Vi älskar det vi gör, och hoppas att du också kommer att göra det. Därför har vi alltid roligt på jobbet.

Professionellt

Vi samarbetar med erfarna, rutinerade nerdar som alltid är flexibla, punktliga, ansvarstagande och tydliga i alla sina åtaganden.

Stridsanda

Vi backar aldrig från en utmaning och känner oss inte nöjda förrän vi levererat en lösning våra kunder älskar.