EN WEBBPARTNER SOM VISAR VÄGEN

Vi på Nerds of Sweden ser oss inte som en byrå eller en leverantör. Vårt mål är att bli en engagerad partner till våra kunder. Att tillsammans bena i era digitala behov och komma fram till en skräddarsydd plan som passar just din verksamhet. Vi erbjuder en djupgående kompetens inom allt som rör det digitala men i slutändan är det kunden som kan sin verksamhet bäst. Och det ger resultat!

Vi har märkt att med ökat, förenat engagemang så blir våra leveranser som bäst. När alla involverade brinner för projektet så kan man finna bästa möjliga lösningen, och resultaten blir som bäst. Därför fortsätter vi arbeta med frekvent och transparent kommunikation, flexibilitet och samarbete.

Vi vill ge våra kunder verktygen och stödet för att kunna beställa just den lösning som de behöver – vare sig det är en hemsida, en app, en systemimplementering eller något helt annat.

Klicka dig vidare för att läsa mer om våra tjänster eller projekt vi arbetat med tidigare.

Nerds of Sweden
Nerds of Sweden

KOMMUNIKATION

Vårt arbete står och faller på kommunikation. Vi tycker det är den absolut mest avgörande faktorn i ett framgångsrikt projekt.

Nerds of Sweden

SAMARBETE

Vi vill vara mer än en leverantör. Vi vill samarbeta för att tillsammmans med våra kunder ta fram den bästa möjliga lösningen.

Nerds of Sweden

LEKFULLHET

Vi arbetar nästan en tredjedel av livet - därför tycker vi att det ska vara roligt att arbeta hos eller med oss. Det är ju roligt att gå till jobbet!