REFERENSER

APPEN LAMBERTSSON ONLINE

När vi startade Lambertsson Online hade vi en otroligt kreativ och öppen workshop med Nerds. Vi hittadelösningar och en arbetsform som passade oss båda och vi hade samsyn på planeringen genom transparents dokumentationer.

Nerds är flexibla och snabba i utförandet och håller deadlines i varje delmoment även om jag som beställare kan vara tidsoptimist så hittar vi möjligheten. Att vi har roligt tillsammans under utvecklingen gör samarbetet lättare och vi har väldigt bra förståelse för respektive affär.

Per Hovbrandt

Marketing manager på Lambertsson AB

LADDA TILLSAMMANS

Ett otroligt effektivt projekt; Nerds var flexibla och hade enkelt att förstå oss och föreslog bra lösningar.

När LaddaTillsammans tog kontakt med Nerds of Sweden fanns det inte en tydlig ide på varken format, design eller innehåll. I nära samarbete kunde vi jobba fram utkast efter utkast där ideer blev konkretiserade. Denna arbetsprocess var avgörande för oss på LaddaTillsammans då helheten var svår att ta in i ett tidigt stadie. Samarbetet som följde var prestigelöst och effektivt där allt kunde ifrågasättas och förfinas på en konstruktivt sätt.

Konsulterna från Nerds har alla varit mycket trevliga och proffsiga i sin kommunikation och projektet höll sin tidsplan tack vare engagerade och duktiga konsulter.

Niklas Hilding

VD på LaddaTillsammans

STÄDAX

Alla i administrationen på Städax är så lyckliga över att vi äntligen har våra appar färdiga – men mest av allt våra kunder!

Nerds of Sweden har drivit igenom hela processen from scratch. Från att undersöka och planera funktioner, till en snygg och användarvänlig design och utveckling samt test av appen så att allt funkade bra när den väl lanserades mot kund.

Stor eloge till nerdarna för en lyhörd process med regelbundna avstämningar, högt i tak och riktigt bra support efter lanseringen. Jag rekommenderar Nerds of Sweden till alla där ute som behöver hjälp med utvecklingen av en app.

Joel Nygren

VD på Städax AB

HÅLLBARHETS- OCH FRAMTIDSKONFERENSEN A SUSTAINABLE TOMORROW

Nerds of Sweden har varit en viktig del i A Sustainable Tomorrows utveckling sedan 2015 med att utveckla kommunikation och grafisk profil utifrån FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Med en stor kompetens, flexibilitet och förståelse för mottagarens perspektiv har vi tagit en unik position i Sverige och fått stor uppmärksamhet och engagemang hos deltagare.

Bo Nilsson

Grundare av A Sustainable Tomorrow

PETER ÅBERG E-HANDEL

Stort tack till Nördarna för en lyhörd process! Vår intention har varit att skapa en e-handel som speglar vår fysiska butik, med återkommande kunder som förväntar sig både kunskap och service. Gustav och Nördarna har lyckats med att förmedla detta!

Peter Åberg

VD på Peter Åberg Möbler & Inredning AB

HAPPY ECONOMY

Jag kan rekommendera, på riktigt, Nerds of Sweden. En gedigen organisation med kunskap och erfarenhet. Stort fokus på att förstå kundens behov, i vårt fall fokus på stöd och rådgivning kring backend-kodning och optimering samt utveckling av hemsida och koppling till sociala medier. Nerds of Sweden skapar (mer)värde och resultat med enkla processer, även för de mer komplicerade uppgifterna! Och ALLTID med kundrelationen i fokus.

Annelie Johansson

VD på Happy Economy

TE CREA CARE

Upplevde att det var väldigt enkelt att ­samarbeta med Nerds of Sweden och vi hade tät kommunikation hela vägen och snabb återkoppling vid frågor eller funderingar. Blev väldigt nöjd med det slutgiltiga ­resultatet och hade gärna arbetat med dem igen!

Pathricia Gullberg

Konsultchef på Te Crea Care AB

BOKALEN FASTIGHETSPARTNER

Elvira bidrar med en kunnighet och ett ­engagemang som gjorde att vårt projekt flöt på smidigt och resultatet blev precis vad vi hoppats på.


Stefan Hyltén-Cavallius

Förhandlare och kommunikatör på ­Bokalen Fastighetspartner AB

ZKOND - DIGITAL AGENCY

Elvira och Nerds of Sweden är ett riktigt bra val av partner när det kommer till ­utveckling av diverse plattformar. De ­bedriver en bra och hållbar projektledning som ­hjälper ditt projekt att drivas framåt utan att ­kompensera på kvalitén. Projektmöten som annars kan kännas jobbiga känns roliga och spännande, tillsammans med Elvira i rodret ser man framemot att få gå igenom projektet tillsammans med deras utvecklare.

Emil Pettersson

Operating Manager på ZKOND

HELADU HÄLSA

Serviceminded, inlyssnande, tydlig kommunikation Kan varmt rekommendera Elvira och Nerds of Sweden.

Lotta Olsson

Ägare och VD, Heladu Hälsa AB

SWEROCK

Mycket bra koordination i projektet som vi genomförde tillsammans och stor lyhördhet och innovation i projektet.

Håkan Kämpe

Projektchef på Swerock