Nerds of Sweden

Tjänster

Under åren har vi ackumulerat en bred erfarenhet av digitala projekt. Våra nerdar är experter inom de flesta programmeringsspråk och system, och den kompetens som inte finns på plats finna antagligen i vårt breda nätverk av samarbetspartners och konsulter. Det är just därför vi vågar påstå att vi kan lösa det mesta i IT-väg.

Eftersom vi arbetar nära kunden kan vi tillsammans identifiera och komma med lämpliga lösningar, oavsett utmaning. Vi har arbetat med en väldig stor variation av projekt och älskar att bli utmanade!

Nedan kan du läsa om ett urval av våra tjänster, men om du inte kan hitta det du söker i listan rekommenderar vi ändå att du hör av dig så vi tillsammans kan diskutera ditt projekt och behov.

KONTAKTA NERDS

Vi har stenkoll på det här med hemsidor och kan fixa allt från en liten one-page till en stor hemsida med specialanpassade funktioner – vare sig du redan har en färdig företagsprofil eller inte. Om du redan har en hemsida som skulle behöva ett lyft kan vi även hjälpa till med detta.

Vi på Nerds är flerspråkiga, och ny kunskap kommer in hela tiden. Följande är ett urval av programmeringsspråken vi arbetar med: CSS, HTML, WordPress, Java, .Net & C#, Angular, PHP

Att bygga en app kan verka avskräckande och svårt men i dagen digitala samhälle kan det vara otroligt givande. Appar kan användas för intern organisation eller för extern kommunikation och är en ovärderlig resurs som allt för få företag utnyttjar.

Vi har byggt e-handelsidor i många år och märkt hur möjligheterna utvecklats. Idag är det mycket enklare att komma igång med en snygg, fungerande, smidig och tidseffektiv e-handel. Vi kan hjälpa dig med allt från design till betalningslösningar och strukturerandet och uppladdningen av dina produkter.

Det finns en uppsjö av back-end-tillägg för moderna hemsidor och lika många exempel som det finns företag. Det kan handla om uppdateringar, implementeringar eller att i vissa fall byta ut nuvarande lösningar mot något bättre. Vi lär känna kundens behov och föreslår lösningar som fungerar.

Vi har arbetat med systemutveckling en lång tid och våra nerdar har breda kunskaper inom så väl utveckling som förvaltning av administrativa eller tekniska system. Olika procedurer har olika kravbilder och därför analyserar vi varje projekt individuellt.